Mr Stink
 

En tankvärd, men också humoristisk, film om vad som är viktigt i livet och synen på olikheter och förutsättningar. Filmen baseras på en bok av David Williams.

Chloe ser Mr Stink varje dag, men hon har aldrig pratat med honom. Vilket inte är så konstigt, för han är en luffare, och han luktar väldigt illa. Men trots lukten visar sig Mr Stink vara en ovanligt bra vän.

Chloe bestämmer sig för att låta honom bo i familjens trädgårdsskjul. Samtidigt som Chloe kämpar för att hålla Mr Stink hemlig från sin fina familj – vilket inte är helt lätt, eftersom Mr Stink är en ganska krävande gäst – verkar Chloes pappa också ha något att dölja. Och det finns en till person med en alldeles enastående hemlighet – Mr Stink själv!

Du hittar filmen i Mediekatalogen!


 

Billionaire boy


Ny film i Mediekatalogen baserad på en av David Willams böcker!
 

12-åriga Joe Spud och hans far Len lever ett utarmat liv. Men när Len uppfinner en ny typ av toalettpapper blir de miljardärer över en natt. Även om Joe nu har allt som pengar kan köpa är han väldigt ensam. Med hjälp av deras kändisbutler lyckas Joe byta från sin dyra privatskola till den vanliga, kommunala skolan, där han hoppas hitta en alldeles normal kompis. Men det visar sig snart att det är ganska svårt att komma till en ny skola och försöka passa in när man är världens rikaste kille… Billionaire boy!

Titta gärna även på Mr Stink och The boy in the dress, som också är filmer baserade på Williams böcker! The boy in the dress hittar du även hos oss som bok, Dennis hemlighet, i klassuppsättning!

 


Nyhet! Lärarhandledning till Muzzy Club
 

Färdiga lektionsplaneringar, övningar och kopieringsunderlag att skriva ut finns nu att hitta i Mediekatalogen, till er som använder Muzzy Club.

Muzzy Club har arbetat med att ta fram en lärarhandledning som ska finnas i programmet, men eftersom detta är ett arbete över en längre tid så har vi fått en tillfällig handledning till våra användare så länge.

Ta er tiden att kika på den och upptäck alla möjligheter som finns där. Flera lärare använder nu Muzzy Club som ett komplett läromedel i engelska.

Lärarhandledning till Muzzy Club finns att hitta under fliken Fler i Mediekatalogen!

 
 
 
SLI.SE version 4.4.3 Sidan skapad på 0,0523 sekunder på www26