Göteborgsregionen, Läromedel (GR) erbjuder ett omfattande utbud av film, TV- och radioprogram för användning i skolan. Allt material kan ses eller lyssnas på direkt som strömmande. Alla titlar har den institutionella visningsrätt som gäller för skolbruk. 
Svårt att skapa elevkonto? Här hittar du en steg-för-steg-instruktion med lösningsförslag på förekommande svårigheter. 

Rumble's cave

En ny serie på engelska, från 6 år. Tillsammans med sina vänner bestämmer sig draken Rumble för att förvandla sin grotta till ett snyggt och populärt hotell.

Häxjägarna

Jovan fantiserar om att han är en superhjälte. Kompisen Milica övertalar honom att försöka befria hennes pappa från hans nya fru, som hon tror är en häxa.

Våren är här!

 Tussilagon blommar redan i södra Sverige när det i norr fortfarande är fullt av snö. Men solen värmer, myrorna vaknar till liv och flyttfåglarna kommer tillbaka.

Textäventyr.se

 Ett pedagogiskt verktyg som gör det enkelt och roligt att skapa textbaserade äventyr med passande bilder från en fritt tillgänglig bilddatabas.

Distanspedagogik.se

En sida framtagen för att stötta dig som lärare och innehåller allt från kvalitetssäkrade tips och råd till konkreta och praktiknära lektionsupplägg.

Mattemacken

På en konkurshotad mack jobbar matte-mekanikerna Geo och Hector som specialiserat sig på att hotta upp geometriska delar och besiktiga längd, vikt och volym.


All film till eleverna!

1. Be dem skapa konto
2. De aktiverar via mail
3. Du godkänner under  

4. De tittar och lär!


» Manual om grunderna
» Skapa elevkonton


Om GR, Läromedel  


                 

                        
        


Tips och Teman

» MIK