SLI.SE är en helintegrerad skolplattform innehållande media, böcker, lektionsplaneringar och verktyg för samarbete och kommunikation.

 
SLI Play hittar du tiotusentals filmer anpassat för skolans värld. Vi producerar egen film och köper in film Internationellt. Här får du ett par smakprov på vad vi erbjuder.
 
SLI Community - Kommunicera med kollegor i hela Sverige. Skapa privata grupper för dig och dina elever. Dela, kommentera och diskutera.
 
SLI Plus - Hantera dina digitala resurser. Sortera och dela till kollegor och elever. Inspireras av färdiga lektionsplaneringar, kopiera och bygg om så att det passar dig!
 
Läshörnan - Ett digitalt skolbibliotek med tusentals e-böcker lättillgängligt.
 
EasyLib - Hanterar ditt fysiska skolbibliotek. Designat för "självbetjäning" och effektivitet. Bibliotikarien ska inte behöva ägna tid åt logistik. Helt integrerat på SLI.SE.

SLI Språk - Träna hör- och läsförståelse med SLI Språk. Spännande nyheter och roliga videoinslag kompletterat med övningar, glosor, m.m.


Hinner du inte läsa texten?
Placera muspekaren över denna text.

Den stora Amerikaresan


Den stora Amerikaresan är uppdelad i åtta delar. Vi får lära oss om USA:s historia, stadsskick, ekonomi, lag och rätt, hur människor lever sin varddag, geografi,, m.m

Filmen från 2014 är gjord av Medix produktion.


Hinner du inte läsa texten?
Placera muspekaren över denna text.