Video: Food chemistry: Carbohydrates

Food chemistry: Carbohydrates
 
Målgrupp: Från 12 år
Id: EF0048_en
Längd: 5 minuter
Land: Sverige
Format: Strömmande video
Talat: Engelska
Textat (Play): Engelska
Producent: Eduflix
Produktionsår: 2020
Tillgänglig:
Från: 2020-10-07
Ämnen:
Kemi > Kemiska processer i kroppen
Kemi > Maten och hälsan
Kemi > Kemiska processer i naturen
Kemi > Materiens uppbyggnad och kretslopp
 
Etiketter

Det finns inga etiketter

 
Leverantör
Eduflix Group AB
 
Food chemistry: Carbohydrates
Logga in för att se, lyssna eller boka produkten
  • E-postadress:
  • Lösenord:


Eller logga in med:

Kolhydrater är ett samlingsnamn för olika sockerarter och människans främsta energikälla. Energin från kolhydraterna behöver vi för att vi ska kunna röra oss, hålla värmen och tänka. Kolhydraterna delas in i olika sockerarter: monosackarider, disackarider och polysackarider.