Video: Min lilla syster

Min lilla syster
 
Målgrupp: Från 12 år
Id: F2074
Längd: 94 minuter
Land: Sverige
Format: Strömmande video
Talat: Engelska
Textat (Play): Svenska
Regi: Sanna Lenken
Produktionsår: 2015
Filmtyp: Spelfilm
Tillgänglig:
Från: 2016-03-01
Ämnen:
Samhällskunskap > Individer och gemenskaper > Familj och samlevnad
Idrott och hälsa > Hälsa och livsstil > Kroppsideal, dopning och ätstörningar
Ämnesord:
Anorexi , Bli tonåring , Bulimi , Drama , Familjehemligheter , Identitet , Idrott , Långfilm , Syskonkärlek , Syskonsvartsjuka
 
Dokument och länkar
 
Etiketter

Det finns inga etiketter

 
Leverantör
FilmCentrum
10312, STOCKHOLM
tel: 08-54527507
 
Min lilla syster
Logga in för att se, lyssna eller boka produkten
  • E-postadress:
  • Lösenord:


Eller logga in med:

Stella är precis på väg in i den spännande, men också så skrämmande, tonårstiden. Hennes storasyster Katja är en riktig talang inom konståkning. Stella gör allt för att försöka vara lik sin syster och på så sätt också försöka få lite mer uppmärksamhet av de ganska upptagna föräldrarna. Men Stella upptäcker att det är något som inte stämmer med Katja. När Stella konfronterar Katja tvingas hon in i en härva av utpressning, manipulation och lögner av sin syster. Stella blir rädd att det ska få förödande konsekvenser för familjen om hemligheten uppdagas.
Min lilla syster är en film om drömmar som gått fel, syskonrivalitet och hur brutalt det kan vara att växa upp som ung tjej idag. Min lilla syster har hyllats av publik och kritiker i Sverige och internationellt och har bland annat vunnit publikens pris på Göteborgs Filmfestival, Kristallbjörnen i Berlin och priset för bästa manus på festivalen i italienska Lecce.