Skolor och kommuner köper tjänster för stora belopp och sitter på både fysiskt och digital resurser som inte alla känner till i den egna organisationen. Varför inte nyttja SLI Play för att nå dom resurserna på ett enkelt och intuitivt sätt? Samsök gör just det. Det gör faktiskt mer än så, det låter varje individ själv anpassa vilka sökresultat som är relevanta och på så sätt skapa sig sin egen miljö.

När vi byggde Samsök insåg vi inte ens själva hur briljant det var. Med Samsök ges alla individer en egen personifierad miljö där man själv bestämmer vilka resurser som ska sökas, allt efter individens egna behov.

Poängen är att i Samsök finns bara sökkällor som man har tillgång till och som har relevans i den situation man själv befinner sig i. Det är inte relevant med en Google sökning, eller annan sökning som ger kvantitet – vi vill uppnå kvalitet och relevans!

Det fina är att Samsök ingår i SLI Play! Det enda som kostar är en engångskostnad för att integrera dom resurser som man önskar inkludera i Samsök.